Arckezelések

Kozmetikai kezeléseimet két termékcsaláddal végzem.

Az Academie Scientifique de Beaute alap és specifikus kezelési lehetőségeket kínál francia prémium minőségben a klasszikus kozmetikai kezeléseket előnyben részesítő vendégek számára. 

http://www.academiebeaute.hu/hu/

 

A Panarom aromaterápiás  termékei, illetve a természetes kozmetikumok világa teljesen elvarázsolt. Fantasztikus eredményeket, érzéseket, kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik bíznak és hisznek a természet rendjében, erejében, energiáiban. 

www.panarom.hu

www.adriennefellerwebshop.hu

Az alábbiakban részletes leírás található a különböző kezelésekről mindkét termékcsalád esetében. 

 

Arckezelés Academie Scientifique de Beaute termékcsaláddal

A klasszikus kozmetika iránt érdeklődő vendégeim számára a kezdetektől fogva egy franciaországi termékcsaláddal – Academie Scientifique de Beaute- dolgozom, amely magas hatóanyag koncentrációjával akár 39%), tisztaságával, kizárólagos receptúrájával, innovatív fejlesztéseivel és a már bizonyított szakmai sikereivel (Oscar díjas krémek) győzött meg.
A termékcsalád használata alap és specifikus kezelések lehetőségét nyújtja.
A következő specifikus kezelések elérhetőek: 

 • Intenzív AHA kezelés
 • Optimális hidratálás
 • Thermo aktív kezelés
 • Optimális tisztító kezelés
 • Ránctalanító kezelés Borelaxszal
 • C vitaminos megerősítő lifting kezelés
 • Kollagén kezelés
 • Feszesítő kezelés
 • Szemkontúr kezelések
 • Bőrpirosodás elleni kezelések
 • Oxigenizáló kezelések
 • Hidratáló antioxidáns kezelés
 •  

 

 

Arckezelés Panarom termékekkel

„ Minden nő különleges kincset rejt magában, és ez a kincs a szépségén keresztül nyilvánul meg.
A szépség kortalan, a szépség a lélek kisugárzása. „
Feller Adrienne 

Ki a szépségterapeuta? 

A szépségterapeuta birtokában van mindazon tudásnak, ami lehetővé teszi számára, hogy a kezelési programot egyénre szabottan állítsa össze. Ezen kreatív kozmetika részeként nemcsak a bőr, hanem a lelki alkat és tényezők figyelembevételével összegződik a kezelés dinamikája. A termékekben növényi extraktumok, különleges olajok, prémium minőségű illóolajok, virág esszenciák vannak. Az illóolajokkal történő szépségmegőrzés túlmutat a hagyományos kozmetika keretein, mivel az illóolajok biokémiai hatásain túl erősítik és emelik az emberi energiaszintet.
A kezelésekhez nem társítható gépi kezelés. 

A Panarom és a Feller Adrienne kozmetikumok Pannónia földjén kézzel gyűjtött gyógynövényekből készült luxusminőségű szépségápolási termékek. A termékekben növényi extraktumok, olajok, prémium minőségű illóolajok, virágesszenciák vannak.
A kezelések egyedi technikára épülnek, lélek és bőr, harmonizáló, vitalizáló hatásúak. 

Alapkezelés

Alapkezelés

Kreatív, mindenki számára egyedi kozmetikai nagykezelés. A klasszikus kozmetikához hasonlóan letisztítással, peelingezéssel kezdődik, gőzölés és miteszerek eltávolítása követi, majd fertőtlenítés, pakolás következik. Zárásként egy igazi nagymasszírozás, mellyel megtapasztalható a felhasznált anyagok minősége. A kezelés során használt alapanyagok és kész kozmetikumok egyénre szabottak.
A kezelés ideje: kb. 120p
A kezelés ára: 10.000Ft.

 

Specifikus kezelési programok

A specifikus kezelési programok egyedi ellazítással kezdődnek, melyek segítenek a jelen ráhangolódására, megnyugvásra, teljes kikapcsolódásra és finom visszavezetéssel záródnak.
A specifikus kezelési programoknak (kivétel a CleanEnne kezelés) nem része a pórusok tisztítása.
Erre való igény esetén 2000ft plusz költség adódik a kezelés díjához. 

 

StimulEnne kezelési program

StimulEnne kezelési program

„ Bőrfeszesítés és teljes ellazulás”
Az érett bőrök számára megalkotott kezelési program. A kezelés speciális az idegrendszer ellazítására irányuló masszázzsal kezdődik, mely a különleges szakrális aromaolajoknak (tömjén, mirha, cédrus, babér, nárd, narancs stb.) köszönhetően extra kényeztetésben, bőrfeszesítésben, regenerálásban teljesen elvarázsol.
A kezelés ideje: kb. 150p
A kezelés ára: 14.000Ft.

VitalEnne kezelési program

VitalEnne kezelési program

„ A bőr vitalizálása!”
A VitalEnne kezelés hatására a vendég teste és lelke is mélyen ellazul, miközben bőre és egész szervezete energiával töltődik fel. Minden bőr számára ajánlott program, különös tekintettel a fakó, élettelen, dehidratált, táplálásra, feszesítésre, vitalizálásra szoruló bőrnek. A kezelés során fokozódik a sejtlégzés, keringés, regenerálás, a mirtusz-, geránium, teamirtusz, illatos verbéna, ylang-ylang illóolajnak köszönhetően.
A kezelés ideje: kb. 120p
A kezelés ára: 13.000Ft.

 

 

CleanEnne kezelési program

CleanEnne kezelési program

„ A bőr igazi megtisztítása”
Ezen kezelési program kimondottan problémás, gyulladt bőr kezelésére valamint méregtelenítő program kiegészítő kezelésére alkalmazható. A kezelés a bőr alapos tisztítását, gyulladáscsökkentését, fertőtlenítését, remineralizációját szolgálja. A” hasonló a hasonlóval” elv alapján a bőr rövid és lassú masszírozásakor meleg olajat használok, mely hatására csökken a faggyútermelés és a méreganyagokat a nyirok elvezeti.  A következő illóolajok segítik ezen kezelést: orvosi levendula, vadlevendula, rózsafa, teafa, ylang-ylang, babér.
A kezelés ideje: kb. 90p
A kezelés ára: 8.000Ft.

HarmonEnne kezelési program

HarmonEnne kezelési program

 „Éld meg a harmóniát és a szépséget!"
Mindenki számára ajánlott kezelés, amely harmonizálja, élettel telivé teszi a bőrt, regenerálja a sejteket, és serkenti a bőr egészséges biológiai funkcióit. A nap erejét hordozó narancsvirág és szantál kivonat fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek.
A kezelés ideje: kb. 90 p
A kezelés ára: 12.000 Ft.

RelaxEnne kezelés

RelaxEnne kezelés

„Növényi olajos, illóolajos kényeztetés”
Minden bőrtípus számára ajánlott. Alapos letisztítás, hosszú masszírozás, abban az esetben, ha csak kevés idő áll rendelkezésre, de teljes kikapcsolódásra vágysz.
A kezelés ideje: kb. 50p
A kezelés ára: 5000Ft.